Mängden kaffe avgör namnet på kaffe

Janet är bloggare på blogbiz.se och driver skönhetsbloggen Janetsbeauty.se hon gjorde en banan och chokladkaka till mig. Jag i min tur gjorde chokladskedar som hon tog med sig hem. Här får Janet lära sig göra Latte Macchiato.

Visste ni om att mängden kaffe avgör namnet på alla kaffedryck

10 % kaffe och 90 % mjölk är en latte macchiato och det är den som Janet brukar dricka. Om man i stället tar 90 % kaffe och 10 % mjölk heter den macchiato.

Janet trodde inte att hon skulle kunna klara detta då hon hade provat hemma utan resultat. Jag visade henne hur enkelt allt är. För om något inte fungerar så har man en dålig lärare. Om Janet klarar av detta så är det jag som lärare som har lärt ut det bra. Om Janet inte skulle kunna klara det då är det jag som lärare som inte är duktig på att lära ut. Allt hänger egentligen på vilken lärare man har.

Ingenting här i livet är svårt utan det är den som försöker lära ut som inte klarar av att lära ut om något känns svårt.

Janet får en tandpetare som hon dekorerar sin kaffedryck med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *