Sittning med medium Angelica Dennevi från Norrtälje

Först var det bloggaren Janet som gjorde en sittning med Angelica Dennevi och mer om det får ni läsa i Janets blogg som ni hittar här.

 

Vi började med att jag fick välja ut färger att smälta ned med strykjärnet.

Jag tycker om att jobba med färger säger Angelica när hon läser av mina färger jag valt och den bild som kom fram. Allt nedan jag skriver är Angelicas ord kring sittningen.

Angelica berättade att jag hade det väldigt svårt i skolan med inlärningen och nu har det helt vänt och är det enklaste för mig. Att jag alltid tar svårigheter i livet och vänder det till min fördel är jag i ett nötskal.

Angelica beskrev min mamma väldigt bra om hennes smärtor mm. Samt viss av mina syskon också och det hon sade lugnade mig väldigt mycket. Innan mötet med Angelica var jag lite orolig för just min mamma och ett av mina syskon. När jag gick därifrån var jag inte ett dugg orolig längre. Tur Angelica att någon som dig finns därute för du tog bort all min oro i ett svep.

Jag har 2 änglar/gudier som följer mig sedan länge tillbaka

Ring runt mig har jag som ett skydd och jag kan visualisera och bör fortsätta med det för jag har haft problem med hälsa på sista tiden. Jag kan ta hand om det själv för jag kan läka mig själv. Väldigt stor kontakt med 2 stycken änglar eller guider som har varit med mig hela tiden. Den ena hjälper med healing och jag behöver bara tänka healing så är det som att den kommer. Den andra ängeln har hjälpt mig med praktiska saker. Ibland har jag haft tur fast som inte är tur utan hjälp. Tex dra mig ur saker då är det ängeln som hjälper mig och då lyssnar jag på den. Ibland är jag dålig på att lyssna och då har det gått dåligt.

Jag ställer frågan om vad jag önskar här i livet och till svar fick jag:

När psyket helas så helas även det fysiska. Se som två saker ska skruvas ihop när det passar ihop så funkar det.  Min tolkning är att när jag mår bra så kommer även kroppen att må bra.

Bild som Angelica själv målade som till färgerna matchar min bild och detta brukar ske.

Den bild jag målade påminner om den Angelica målade. Angelica brukar alltid först måla en egen bild av “sin klient” för att läsa av.

Vill ni också besöka medium Angelica Dennevi?

Här kan ni boka in henne.

Här hittar ni hennes blogg.

Här hittar ni mitt besök hos henne för några år sedan. Jag var så nöjd så jag besökte henne igen så klart. Hon inger trygghet och är väldigt försiktig med att vägleda så att du alltid ska känna dig i trygga händer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *