Andlig konst av Angelica Dennevie

Jag blev otrolig kär i hennes vackra konst detta visste jag inte. Har besökt henne förut för några år sedan och då förstod jag inte att målningarna var hennes egna.

Älskar konst som är andlig med inslag av guld och glans. Rogivande bara av att titta på dem som en meditation.

Hon bloggar också på blogbiz och hennes blogg hittar ni här. Hon är då blogbiz andliga premiumbloggare och snart kommer ni även se hennes bild och länk på framsidan av blogbiz. Endast 10 % av blogbizbloggare blir premiumbloggare och då väljs de ut om de också är verksamma inom sina områden. På blogbiz strävar man efter att ha en viss tyngd också på sina bloggare då företaget Exodox kommer att samarbeta med bloggarna så bloggarna kan tjäna pengar på att blogga. Missa inte Angelicas blogg!

 

Ett svar på ”Andlig konst av Angelica Dennevie”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *