Spara pengar genom att nätverka på riktigt

En gång i tiden så jobbade jag i en galleria på ovanvåningen. Då hade jag massor av anställda och många av dem var singlar. Minns en tjej som var väldigt flörtig och verkligen försökte få uppmärksamhet av alla oavsett ålder.

För henne spelade det ingen roll om de var långa eller korta, smala eller tjocka, unga eller gamla. För henne betydde allas uppmärksamhet något. Man kunde jämföra henne med en skoaffär där det inte spelar dig någon roll hur din kund ser ut bara han eller hon köper skor av dig. Hennes mål var att få uppmärksamhet och att få höra hur vacker hon var. På detta var hon alltid klädd som en mattant så därför fick hon kämpa extra hårt för att ens få uppmärksamhet.

En gång kom det en ung kille som skulle fika som var mörk och lång. Han föll henne i smaken på riktigt så hon började flörta på riktigt och inte bara för att få uppmärksamhet. Killen i sig blev också intresserad av henne på riktigt. Den dagen fann det varandra på riktigt och jag blev så glad å bådas vägar. Sedan när jag kom hem och skulle och öppna datorn såg jag annons på Facebook eller något liknande. Jag såg bild av honom att han hade lagt ut sig själv på någon sida att han sökte sällskap. En s.k dejtingsida av något slag som var Loka. Efter en stund såg jag bild av henne också på exakt samma sida. Detta betyder att båda hade lagt ut bilder av sig och dessutom betalat för att synas där. Nu behöver de inte längre betala för att synas för nu har det äntligen hittat varandra.

Ett gott råd till dem är att de kan använda sig utav produkter från  för att ha det ännu roligare med varandra eller för att slippa känna sig så ensamma. En person som konstant söker uppmärksamhet kan inte må bra om ens värde alltid ligger i andra människors händer. Nu behöver inte denna kille och tjej lägga ut pengar för att synas på sådana sidor. De kan spara sina pengar på att shoppa något kul från Lovebuddy i stället.  Så glöm ej se dig för så att du slipper lägga ut pengar på att synas på olika sidor. Du kommer kanske som detta par finna varandra när du ändå är ute efter uppmärksamhet. Lägg dina annonspengar på något kul i stället och njut av varandra som kärlekspar i stället för att drömma om varandra. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *