Dagar då jag sitter som mest i telefonmöten

Vissa dagar har jag telefonmöte från det att jag vaknar tills att jag slutar jobba. Jag driver redan en svensk kaffekedja och det blir inte lättare när jag talar i telefon samtidigt.

Jag brukar då ha anställd med mig som sköter kundvård medans jag hjälper till när hon hamnar i krisläge. Fast då hjälper jag till medans jag sitter i telefon samtidigt då jag använder mig utav hörlurar.

Nu är mina hörlurar lite svaga så jag måste köpa nya hörlurar som hjälper mig med alla mina telefonsamtal. I går var det en sådan dag då jag talade i telefon från kl 08.00-12,00 sedan hade jag ett fysisk möte kl 13.30. Jag fick avbryta det fysiska mötet eftersom jag skulle ha telefonmöte kl 16.00 och sendan ett fysisk möte igen kl 17.00.

Dagen blev väldigt energitagande och på detta har jag prestationsångest varje dag. Jag känner att jag måste göra något för min hälsa och ekonomi varje dag. Denna ångest fick jag med mig efter att jag låg på sjukhus förra året i november.

Nu måste jag arbeta bort denna prestationsångesten jag har genom att anlita telefonpassning så att jag kan få koppla av mer nu när mitt företag växer. Jag går inte ens ut i bloggen och berättar vilket bolag det handlar om eller ens namnet. Jag sitter inte ens i styrelsen så att ingen kan spåra och koppla detta bolag till mig. Jag vill nämligen att bolaget lever sitt eget liv och inte ska förknippas med någon person. Detta också för att slippa folk som är påträngande och saknar liv och är mer engagerade i andras liv än i sina egna.

Ett svar på ”Dagar då jag sitter som mest i telefonmöten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *