Min drömbostad ska vara i centrala Uppsala

Jag är sorten som gärna vill ha stor integritet och är väldigt noga med det. Jag klarar inte av att folk tränger sig på oanmälda.

Jag har förut haft en galen människa som kunde dyka upp i tid och otid på min arbetsplats som jag fick sätta besöksförbud på. Just för att jag är mån om min integritet så vill jag bo så stort som möjligt gärna äga min egen tomt, vatten, å och sjö. Jag klarar inte av att dela med andra för vill inte anpassa min vardag till andra människor. Jag skulle tex aldrig kunna bo ihop med folk utan vidare eller ens vilja sova över hos någon annan människa.

Nedan ser ni tex Fyrisån i Uppsala och jag hade velat bo i närheten samt då bygga ut tomten så att tex hela bron ägdes av mig samt delar av kanterna. Så att bara jag har tillgång till att vistas under en 500 meter av Fyrisån. För detta krävs också bygglov och det finns då företag som kan hjälpa till när det är komplicerat att få fram tex konstruktionsritningar och bygglovsritningar.

Finns en serie som jag följde där de också i en scen befann sig på en plats liknande Fyrisån i Uppsala. Även denna plats skulle jag vilja ha som privat plats.

Jag vill bo så stort att man ska kunna ha stora möten om så behövs. En del av trappan ska vara inomhus och en del av trappan ska vara utomhus. Detta är genialiskt att man kan bygga något så praktiskt att jag som går innanför kan sällskapa någon som går utanför. Exakt så här skulle jag vilka att man bygger det hus jag ska bo i.

Ett svar på ”Min drömbostad ska vara i centrala Uppsala”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *