Folk slutar aldrig att förvåna en

Har ni sett filmen Min stora kärlek? Filmen går ut på att man ska älska en person för vem hon är och inte för vad hon är.

En kille filmen blir bara intresserad av perfekta kvinnor (dvs perfekta enligt hans måt mätt eftersom skönheten ligger i betraktarens ögon). En dag fastnar han i hissen med en coach som hypnotiserar honom och han bli helt förändrad. Efter mötet med coachen så började han bli kär i kvinnor som hade gott hjärta.

De med gott hjärta fick helt plötsligt ett annat utseende. Han såg vackra kvinnor framför sig fast att de i normala fall inte var så vackra i hans ögon. Han blev otroligt kär i just en utvald kvinna som hade otroliga fetmabesvär. Hon var så fet att en stol hon satt på gick sönder och han förstod inte att det var hon som var fet utan klagade i restaurangen på deras dåliga stolar. För i hans ögon var hon inte ens fet utan trådsmal för han kunde längre inte se hennes utseende utan såg bara hennes själ.

Hon själv tillhörde en mycket rik familj och det visade sig att hennes pappa var ägaren till den fabrik den här killen jobbade på.

Han var en ganska ytlig person och han ville heller inte att folk skulle veta vad hans pappa jobbade med. En dag ville denna tjej ändå besöka hans pappa på hans jobb. Så han tog med henne och de möttes av pappan som var kostymklädd. Hon förstod inte vad det var han skämde över eftersom han var klädd i kostym vilket innebar att han också har ett fantastisk jobb. Helt plötsligt ropar någon på pappan att det är stopp i toaletten så han springer i väg för att göra sitt jobb. Hans jobb var nämligen att alltid ha reda på restaurangens toaletter.

Sådana människor finns det gott om de är klädda i kostym spelar rika men det visar sig att de är fattiga som kyrkråttor och försöker leva på andra.

Det finns byggtoalett som spolar toaletter på olika festivaler runt om i Sverige. Det är inte det enklaste jobbet så de förtjänar en stor applåd för att de ens orkar jobba med det medans resten av folket är där för att roa sig på festivalen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *