Vad gör man inte för att passa in i sina kläder

Att gå upp i vikt är verkligen inte roligt och inte nog med det. Det blir också dyrt att gå upp i vikt eftersom man längre inte kan ta på sig sina kläder man har vuxit ur. Jag har senaste året gått upp i vikt och det för att jag har börjat äta gluten igen. Ett tag tog jag bort gluten och åt bara det till frukost. Min frukost innehöll smörgås med kaviar, smör, skivad gurka och ost. Till detta brukar jag dricka kopp kaffe utan mjölk. Sedan åt jag inget mer bröd på hela dagen hur hungrig jag än var. Jag verkligen rasade i vikt och mådde väldigt bra av att se min nya figur i spegeln.

Sedan blev jag inbjuden till ett tv program med en mycket känd person. De ordnade hotell, frukost, lunch och middag för mig. Jag blev rädd att stanna på hotellet hungrig så jag åt mer än vad jag behövde under inspelningstagningarna.

Detta gjorde att jag började äta bröd till lunch och middag vilket gav sina konsekvenser i form av vikt. Jag började sakta men säkert gå upp i vikt.

Hur gör jag för att gå ned i vikt igen?

Kosttillskott från är något jag har funderat länge på för det är som olika livsmedel som används för att komplettera den vanliga kosten. Kosttillskott brukar innehålla till exempel protein, kolhydrater, fett, mineraler och vitaminer. Man bör få i sig alla ämnen för att kroppen ska fungera såsom vi vill att den fungerar. Jag har ett rörligt jobb där vi aldrig sitter still då jag jobbar inom café och restaurang. Jag är ägare av ett svensk varumärke. Vi som jobbar i denna bransch måste ha i oss proteiner hela tiden för att orka bygga våra muskler som vi använder i vårt jobb. Vidare kan vissa tillskott användas när man försöker gå upp i vikt, men det finns även produkter som kan användas vid viktnedgång. Jag är sorten som ska använda dem för att kunna gå ner i vikt. Jag vill ej gå miste om nyttiga ämnen när jag försöker skala av på kalorier och kolhydrater.

Jag vill ha den som har smak av semla för jag älskar den kombination av smak. Både grädde, bulle och mandelmassa i en härlig blandning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *