Att ringa oftare till vänner utomlands


Har man många vänner som bor utomlands är det alldeles för lätt att tappa kontakten. Även om sociala medier gör det lättare att hålla sig uppdaterad om vad som händer i deras liv är det inte samma sak som att prata öga till öga och chatt blir lätt lite opersonligt. 

Skype är ett bra alternativ om man ska hålla kontakten med sina utländska vänner och det är dessutom helt gratis. Med videosamtal kan man se varandra medan man pratar vilket är ett stort plus och det går även att chatta om man vill det. 

Det negativa är att Skype ibland kan vara lite hackigt och att man alltid måste ha internetuppkoppling för att kunna ringa. Dessutom måste personen som man ringer till också ha ett Skype-konto. Har man lite äldre vänner är det inte alltid säkert att de är tekniska nog för att använda programmet. Det kan vara lite krångligt om man inte har någon större teknikvana. Vill man ringa till någons hemtelefon eller mobil kostar det även extra, men det finns Skype-abonnemang som gör det lite billigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *