Sökes en duktik kinesolog

Jag söker en duktig kinesolog som jag vill intervjua.

Den sorten jag söker är de som testar styrkan (muskeltest) för att se vad man tål och vad man inte tål för ämnen.

Jag vill intervjua någon som är väldigt duktig i detta ämne och även skriva om denna person på bloggportalen blogbiz.se för vi har hälsobloggare och därför vill jag intervjua någon inom hälsa just nu.

Nästa månad åker jag och en av våra bloggare till Norrtälje för att intervjua en duktig medium. Det blir en överraskning för er vem det kan vara. Hon är otroligt duktig då jag har träffat henne förut.

Ett svar på ”Sökes en duktik kinesolog”

  1. Åh va spännande med ett medium.
    Vet vänner som varit hos en, men skulle inte våga själv 🙂
    Blir kul att läsa om.
    Lycka till med ovan intervjuver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *