Nu när våren kommer passar jag på med fönsterputsning

Jag kan känna att det känns för kallt att putsa fönstren när det är vinter. Ska jag göra jobbet själv så väljer jag att göra det när våren närmar sig.

I dag har det dessutom snöat i Sverige så just i dag skulle jag inte kunna fönsterputsa något. Du kan göra en fönsterputsning även på vintern om du anlitar renthem att göra det åt dig. Då ska du helst inte vara hemma för att slippa frysa medan de själva jobbar på.

Tänk dig själv att slippa det svåraste som finns dvs putsa alla fönster som finns i ditt hem. Jag följer dessutom just nu en turkisk tv serie som heter Intersection där en av dem bor i ett glashus. Man ser rakt in i hela huset så det finns inte en enda vägg i hela huset. Bara trappan till övervåningen är av trä och resten är av glas. Det är även glas mellan rummen så att han man folk som sover hos en så får ingen någon privatliv.

Just detta hus skulle man inte orka göra en fönsterputsning själv utan då ska man verkligen anlita någon annan som kan göra hela jobbet åt dig medans du själv gör något annat. Tänk på om du är en entreprenör så tjänar du mer per timme än vad den anställde hos renthem gör vid fönsterputsning. På detta sätt kommer du kunna spara din egen tid och den är mer värdefull. Du kan tex åka i väg och shoppa eller storhandla på något butik utanför storstaden med din familj. Oavsett vad du väljer att göra och lägga ned din tid på så kommer du sedan vara nöjd när du kommer till ett hem där fönstren är klinisk rena.

Du själv kan tex ta dina vänner ut på en härlig restaurang och umgås i timmar medans företaget renthem ser till att dina fönster är superfina när du kommer hem igen. Har du dessutom gäster hemma med små barn i ett sådant hus så lär du se avtryck på massa barnhänder på alla dina fönster. Så tänk på det varje gång du får gäster så måste du anlita en fönsterputsare så att du slipper alla handavtryck från små barn.

Du kan också hitta på lekar som gör att barnen har andra saker att tänka på så slipper du barn som ska smutsa ner dina fönster. För detta får du säkert anlita en pajas som kommer hem till er och underhåller barnen.

Ett svar på ”Nu när våren kommer passar jag på med fönsterputsning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *