Hur förvarar man bebisar och smådjur bäst?

Hur gör du när du ska ut med din lilla bebis eller ditt lilla husdjur?

Alla vet att bebisar inte kan gå och därför behövs det barnvagnar som man kan ta dem med ut på en promenad. Smådjur som småhundar har ju små smala ben och blir lätt trötta och även de ska också förvaras i en barnvagn när man är ute och går.

Du kan lägga den lilla hunden i samma barnvagn från Emmaljunga som din bebis ligger i så ska du se att båda får en fantastik plats att vila på.

Ska man sedan ut och promenera så se till att vara i en park där hunden kan gå fritt om han/hon skulle behöva det. Jag kan inte förstå hur småbarnsföräldrar hinner med både små barn och djur? För mig är detta ett mysterium att de har denna simultankapacitet.

Jag hade en väninna en gång som köpte en rosa vagn där hon kunde förvara båda sina små hundar. Den var helt rosa och kostade ca 8 000 kr nästan dyrare än båda hundarna tillsammans. Fast det var hennes närmaste anhöriga för hon hade ingen mamma och hon hade inte kontakt med resten av sin familj heller. Hon var som en mamma för sina två hundar som följde henne överallt hon gick. Om hon skulle på toa hos mig mindes jag hur dessa två små hundar gick efter henne. De kunde aldrig stanna kvar i ett rum där hon inte befann sig.

En gång så blev hon också tillsagd på gallerian att man inte får ha djur där. Jag minns hur hon började bli arg på vakten och hennes lilla hund tittade surt på vakten och även hunden började skälla. Hundarna var alltid på hennes sida som om det var deras livsuppgift att ta hand om henne.

Detsamma är väl för alla mödrar som har små bebisar som inte kan gå ännu. De lär också göra allt för sina små liv så att de får ligga bekvämt och ändå kunna få frisk luft.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *