Vad gör man emot prestationsångest?

Varje dag så vaknar jag med en prestationsångest att jag måste göra något extra för att komma någon vart i alla områden i mitt liv.

Snart ger jag upp som fågeln nedan.

Speciellt hälsa är något jag hela tiden strävar efter att göra framsteg med varje dag. Kan jag inget göra med hälsa försöker jag blicka fram då jag kan se mig själv i framtiden ha gjort något för min hälsa.

Jag känner att jag måste storstäda varje dag så att jag har mindre att göra kommande dagar. Jag kan aldrig samla på mig saker utan slänger allt som inte används för att de aldrig ska stå i vägen för min städning.

Jag har förut varit delägare med folk som inte bidragit något förutom att sätta käppar i hjulet och försumma företaget. Jag är rädd att hamna där igen med samma aktörer fast andra ansikten. Dvs folk som sätter käppar i hjulet klagat och tar min energi till ingen nytta. Ingen människa på denna jord kan jobba med folk som inget bidrar förutom sina brister.

Det är inte nog att man inte kan skapa företag med någon som är passiv hur ska man då skapa företag med något som i stället klagar och tar energi? Är det så här mitt liv ska se ut? Är detta jag jobbar för? Var är belöningen av att göra allt ensam och på det känna att man är barnvakt åt någon som har rymt från dagis?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *