Effektivt och enkelt sätt att ta hand om sin hälsa

Har ni sett tecknade filmen Madagskar som handlar om 4 djur som tror att de är på väg till Madagaskar fast att de bara hamnar i en stad nära sin egen stad. Jag tror inte ens att de hamnar i staden nära sig utan de är säkert fast i samma stad.

De hamnar i flyttkartonger som är gjorda av trä sådana som man har när man transporterar vin med utomlands. Var och en hamnar i varsin sådan låda. En av djuren är en giraff som är hypokondriker. Varje morgon gör han akupunktur på sin långa hals. Giraffer har ju fläckar av naturen och varje morgon tittar han på sig själv och undrar om han har fått en ny fläck som kan vara farlig. När de väl hamnar i dessa lådor får giraffen mest panik och skriker “Jag kommer missa min läkartid härinne och min läkare som skulle skriva ut nya recept”.

Detta är jag i ett nötskal mån om min hälsa till 100 %. Dessa dagar har jag också upptäckt att jag tappar lite väl mycket hår och tror då att jag har någon typ av vitaminbrist. Därför ska jag nu göra blodprover genom Svenskprovtaning och då har jag valt min egen stad Uppsala och tar då mina blodprover på samma gata som jag själv bor på. Jag bor ju väldigt centralt så detta passar mig alldeles utmärkt.

Resultat tar bara en dag och du loggar in med Bank ID för att få resultaten. Alla mina resultat var helt gröna och normala.

Jag är helnöjd med hur effektivt detta var och jag behöver dessa blodprover för att skicka vidare det till min husläkare som vägrade ta vissa av nedan prover på mig. Det är så skönt att kunna bestämma själv vilka prover man behöver. Vem om inte du själv vet bäst hur du själv mår, eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *