När din hem håller på att falla sönder

Jag bor just nu i en lägenhet mitt i centrala Uppsala och har nog världens sämsta hyresvärd. En kvinna som gör allt för att sprida elände omkring sig jobbar på huvudkontoret.

Inte ens min grannes katt orkar med den vidriga kvinnan som jobbar på huvudkontoret.

Jag har varit i tvist med min hyresvärd en gång i tiden och då handlade det om min badrumsmattan som var i dålig skick. Jag fick då juridisk hjälp eftersom jag var med i hyresgästföreningen. Ärendet gick ända upp till domstolen. Ärendet innan mig handlade om ett mord och när det var min tur ropade de upp Anne Von Porat ärende badrumsmattan. Folk kollade konstigt på mig att jag kunde närvara pga en badrumsmattan. Jag hade också blivit tilldelad en advokat som var mer intresserad av att prata om hur ung hon såg ut än att försöka vinna ett mål.

Nedan grannkatt vägrar gå in i mitt badrum för hon ser hur ful badrumsmattan är.

Jag förstår inte varför advokater i Sverige inte ens verkar vara intresserade av att vinna ett mål ännu mindre ens söker svar på hur man kan vinna ett mål. Det är som att man betalar en advokat för att de ska säga efter en i rätten, kul va? Min tvist med hantverkare gick inte så bra då de inte gjorde något åt min badrumsmattan. Det har gått 15 år sedan dess och badrumsmattan ser likadan ut och de bryr sig inte om den. Kanske borde man vända sig till advokaten Bosten om hjälp nästa gång.

Det finns ju också ett tv program där oseriösa hantverkare ställs inför kamerorna. Detta tycker jag är bra för man ska ej komma undan fuskbygge.

Nedan kanin tillhör också min granne och henne brukar jag se när jag ska ut och ta frisk luft.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *