Utomhus spa för oss med en liten plånbok

Vem har sagt att du behöver vara rik som ett troll för att ha en inomhusspa? Har du sett nya Emma filmen där ogifta kvinnor frågar sin gamla faster varför hon inte är gift om de nu måste skynda sig och hitta en äkta make. Till svar får de “för att jag är rik”. Var du rik förr i tiden var det ingen som stressade sönder en för att man skulle snabbt skulle hitta sig en make. I dagens samhälle spelar det ingen roll om du är rik eller fattig människor förväntar sig att du ändå ska kunna gifta dig och skaffa barn. När det gäller utomhus spa så är reglerna detsamma att det spelar ingen roll om du är fattig eller rik för du ska ändå ha råd med en utespa.

Så här bör min trädgård se ut dvs höga murar med taggtråd om jag ska använda mig utav en utespa och kunna koppla av. Nedan bilder har jag lånat från en turkisk tv serie jag följer som heter Intersection. Handlar om en finansfamilje och det är deras trädgård som har dessa höga murar. De har en terapeut som jobbar dygnet runt för hela familjen kosta vad de vill och flera livvakter. Inte ens Sveriges kungafamilj har en terapeut som är hos dem dygnet runt.

Hos Dalaspa har man tagit detta med ekonomi och liten plånbok på allvar och funderat ut hur man kan göra så att alla kan ha råd med en utomhus spa. Dalaspla gjorde en heltäckande marknadsundersökning och efter ca 2 år och sedan äntligen hittat en leverantör som lever upp till det vad de sökte när de letade.
Kvalité och utrustning till ett pris som känns rimligt. Samtidigt tummar de inte på garantier.

Tryggheten de ger på Dalaspa är att de hjälper er från start till mål. Med val av bad, leverans, installation och underhåll. När jag läste detta kände jag mig genast trygg.

Jag har också kollat lite hur jag vill att min trädgård ser ut innan jag lägger ut en utomhus spa.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *