Då har man besökt Hans, Greta och häxan

Jag älskar allt som har med godis och bakverk att göra. Snart kommer en cool matbloggerska till blogbiz. som jobbar på Cloette (som köpte upp karamellpojkarna).

Hon kommer blogga om godis, choklad och bakverk sådan som för allas tankar till en fantasivärld där allt man ser är ätbar godis. Jag älskar alla filmer som handlar om godis bl.a Kalle och chokladfabriken. I Alice i underlandet står det “ät mig” på alla bakelser.

Jag har besökt bageri och fabrik där man producerar munkar. Jag blev inbjuden att hälsa på och kommer avslöja mer i höst varför jag blev inbjuden. Mycket händer just nu kring avtal och business. Jag älskar att vara i just livsmedelsindustrin. Mitt största intresse är just fikabröd, kaffe och te och jag jobbar i dag med det och kommer att expandera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *