Åker till Stockholm i dag för olika ärenden

Jag har lite ärenden i Stockholm i dag bla en liten grej jag ska göra för nya ägarna som har tagit över Moe Joe. Moe Joe håller på att expandera för fullt och jag kan också nämna att grundaren är Frimurare och äldre bror till mig.

På vägen hem ska jag besöka en leverantör för att jämföra priser för att kunna göra en markandsplan. Om allt går vägen i denna jämförelse enligt planerna kommer jag och Katarina Svensson VD för Exodox utveckla något tillsammans. Allt är topphemligt just nu och kan avslöjas. Inte ens mina närmaste familjemedlemmar och vänner vet vad det är jag har i kikaren just nu.

Nedan ser ni dagens lunch på Waynes Coffe nämligen bagel med handskalade räkor hur gått som helst. Finns även nyheter om Waynes Coffee som har avslöjats för mig som jag kommer gå ut med när jag får klartecken från huvudkontoret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *