Möte med Katarina och Uppsalamagasinet Luthagsnytt

Snart åker jag utomlands igen då jag har business på gång med flera länder inblandat. Denna gång åker jag över samma dag fram och tillbaka.

Jag har suttit i möte på kvällen tillsammans med Katarina och Maria från tidningen Luthagsnytt. Mötet gick fantastisk bra och 26 februari kommer jag träffa Marias man Peder Strandh som även är en konstnär.

På torsdag kommer diplomater från Kenya som jag ska ta emot varor i från. Ni har förut sett inlägg då jag träffade ambassadörer som kom till Uppsala för att träffa mig och landshövdingen.

Jag hinner ej stanna i det land jag ska ha möte eftersom jag på kvällen måste befinna mig på ett annat möte samma dag. Allt detta sker i mars 2020. Innan jag åker utomlands ska jag denna gång också ta eftersom man hör så mycket om olika faror från olika länder.

Tittar också på serien som heter Osmanska riket på Netflix hur Osmanska riket blev större och större just för att Osmanska riket hade råd med legosoldater, till en mycket högre grad än grekerna och italienarna som på den tiden härjade i Konstantilopen. De som krigade på den Osmanska sidan var allt från bulgarer, kineser och andra folkslag som man hade hyrt in. På den tiden dog också många människor i TBE för att de inte hade någon vaccin mot det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *