Äntligen är produkter från Kenya på väg

Jag kommer hädanefter samarbeta med Kenya angående vissa varor som jag har väntat länge på. Nu på onsdag kommer en diplomat till Sverige som har med sig varorna.

Vad det är för varor ska jag ännu inte avslöja för det ska bli en överraskning folk sent kommer att glömma. Jag har jobbat med detta nu under 1 år och hållit väldigt låg profil. Jag vill inte ha uppmärksamheten på mig gällande dessa varor och märken.

Jag har även fått inbjudan till att åka till Kenya och själv besöka fabriken som producerar varorna. För att ens kunna klara av värmen i Kenya bör jag ha bra solskyddsfaktor för att inte bränna mig. Dessa köper jag främst på apoteket då jag anser att apotek har de bästa hudvårdsprodukterna. Jag har även kolla it Isabella Löwengrips produkter och känt att de är lite för dyra för att kunna vara så bra. Jag själv kommer samarbeta med apoteket också när produkter från Kenya väl kommer till Sverige. Jag behöver också D vitamin enligt läkare när jag lämnade blodprover.

Det verkar också som att apotek också har olika priser på sina produkter därför kan du nu jämföra priserna hos de olika apotek.

Det händer just nu så mycket i mitt liv att jag hinner inte stanna upp och smälta allt som sker. Alla jag samarbeta med i dag trivs jag otroligt bra med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *