Överraska din partner med snygga underkläder

I går kväll såg jag Sex and The City filmen del 2 där de åker till Dubai då en rik shejk hade bjudit dit en av dem.

De flesta vet vad Sex and the City är för serie det handlar om 4 olika tjejer som är helt olika varandra på massa olika sätt. Den som är mest vulgär är Samantha och den som är mest pryd är Charlotte. Sedan har vi den som är mest Sarkastisk och den som är huvudrollen i det hela Sarah Jessica Parker.

Jag har sett alla delar från början till slut och tycker oftast att den roligaste karaktären att följa är Samantha för hon ser på män som om de vore  Så hur är hon som person om det är så hon ser på männen? Jo hon tar dem inte ett dugg på allvar utan ser på dem som om de vore några levande substantiv dvs det man sätter en och ett framför. Det fattas bara att hon ska kasta lite dricks på dem när hon har tröttnat på dem som man gör på en finare restaurang.

Den karaktär man inte känner igen sig i är Carrie Bradshaw som spelas av Sarah Jessica Parker. Hela hennes liv kretsar kring en man som hela tiden vill vara fri och struntar i henne. Hon om någon borde hitta till sexleksaker från Vuxenkul och inte ta män på stort allvar.

Carrie vill hela tiden gifta sig med sin kille som hon kallar för Big. Bara namnet är irriterande fast att han heter John i serien och det få man reda på i slutet av hela serien. Någon gång så blir det också bröllop mellan dem och då sticker han i från bröllopet och skämmer ut henne inför alla hon känner. Hör och häpna hon gifter sig med honom på riktigt vid senare tillfälle dvs släppte aldrig taget. En människa som älskar sig själv vänder ryggen för gott mot en man som behandlar en som om man vore en sexleksak från Vuxenkul.

En sådan människa som Carrie Bradshow bör inte kasta sig in i ett förhållande utan ska först och främst ta hand om sig själv innan hon söker en man som kan ta hand om henne. Jag skulle kunna ge ut en hel bok om hur man som kvinna bör bygga upp sig själv innan man försöker hitta sin andra hälft. Du kan ej be någon älska dig när du själv inte ens älskar dig själv. Det finns inget viktigare här i livet än att älska sig själv fullt ut.

När du väl älskar dig själv så kan du ha det mycket roligare med den partner du hittar i framtiden. Ha aldrig bråttom utan låt det ta den tid det kräver för dig att bli hel som person. Vad du än gör så se till att njuta av livet med eller utan en partner. Jag tror inte att man lever en gång på denna jord utan flera gånger därför ska du inte ha bråttom med något utan se till att ha det kul även om det krävs en sexkleksak från Vuxenkul.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *