Älskar när konstnärer skickar inbjudan till mig

Som bloggare får jag ofta inbjudan att både författare och konstnärer till deras event som rör deras konst eller bok. Jag har också blivit inbjuden till olika vernissage och det är lika roligt varje gång. Det brukar gå till så här att man blir bjuden på något att dricka och äta. Sedan går man runt och tittar på olika konstverk. Medan man tittar på konstverken så får man höra av andra hur de tolkar konsten. Mitt i allt dyker själva konstnären upp och berättar vad han eller hon verkligen tyckte och kände när han gjorde sin konst.

Det är alltid lika intressant varje gång för man lär sig något om andra människor och konst kommer från vårt undermedvetna. Det är ett mirakel att vissa föds med en konstnärlig gåva och kan måla så bra och vissa inte klarar av något alls. Jag tror därför att man inte föds som ett tomt papper som ska fyllas på med innehåll. Man är redan en karaktär innan man stiger ned på denna jord. Man har säkert varit konstnär under flera liv för annars kan man inte vara så duktig.

Gör en oförglömlig vernissage

Är du konstnärlig av dig kan du faktisk skapa din egen canvas tavlor med din motiv på hos bestcanvas.se och som du sedan stolt kan visa upp för dina nära och kära. Varför inte göra en konstutställning med konst från alla barn, barnbarn och syskon som du sedan överraskar hela släkten med? De som bjuds in får då inte veta att även deras bilder genom tiderna läggs ut som konst också. Låt et bli en oförglömlig dag som ingen kommer att glömma. Tro mig de kommer bli rörda allihopa samt att de kommer ta bilder och spela in för att dela på sociala medier. Du ska då även ta med vänners målningar också som de gjorde när de var små.

Vill du ha  5 gratis MIXPIX så ska du definitivt besöka dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *