Visste du om att du kan köpa allt second hand?

Tänk så mycket vi kan få tag på när det gäller second hand prylar. Häromdagen hälsade en av mina butiksgrannar på mig och jag bara föll för hennes fina kofta hon hade på sig. Hon berättade att det var en äkta Chanel kofta med tillhörande smycken.

Här min gamla mobiltelefon som lätt skulle kunna säljas begagnad.

Hon berättade att hon hade köpt dem på en vintage second hand butik i Uppsala och beskrev var den låg. Jag kom på att den låg på exakt samma ställe som jag köpte min brudklänning.

Tänk att en äkta Chanel kostar flera tusen kronor och där fick de den för kanske 150 kr. Tänk att se lyxig ut till budgetpris hur fantastisk är inte det. Det gäller även mobiltelefoner som du kan köpa på second hand via Rephone.se och se lika lyxig ut. Vem har sagt att du måste lägga ned flera tusen kronor på en mobiltelefon för att folk ska imponeras av dig. Du kan lika gärna köpa en mobiltelefon till budgetpris och ändå spela rik person. Dvs du kan spela rik som om dina förfäder alltid har haft pengar i stället för att se ut som en nyrik som just har tjänat ihop en slant som snabbt ska göras av med.

Det finns bilder av Drottning Silvia där hon bär en ganska vanlig mobiltelefon med bild av Estelle. På sig har då drottningen en Chanel dräkt så hon blandar också lyx med budget. Vill du vara drottninglik ska du kläd dig snyggt fast med en mobiltelefon från second hand via Rephone.se

Jag tror inte det är viktigt för kungafamiljen att skryta om dyra telefoner. Tvärtom så tror jag de skryter om vem som har handlat begagnade mobiltelefoner via second hand och sparat en slant. De är inte så vräkiga av sig som man kan tro utan de står stadigt med båda fötterna på marken och använder sig utan en mobiltelefon som kommer från second hand. Telefonerna hos dem är bra kvalité så du kan känna dig trygg när du handlar hos dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *