Därför har snyltare aldrig pengar enligt attraktionslagen

Hur kan man attrahera in mer pengar i sitt liv enligt Attraktionslagen?

Vi alla har mött snåla människor som bara finns för att snylta på andra människor. Har ni någonsin mött en rik snyltare? Har ni tänkt på att rika människor är alltid är generösa och shoppar mer än sin budget ibland. Ju mer de slösar och ju generösare de är desto mer pengar får de in.

Detta för att de känner sig rika och tror att pengar aldrig tar slut och att de förväntar sig att pengar ska komma till dem mer och mer. Om en person sänder ut denna energi så kan inte universum göra något annat än att fortsätta skicka pengar till dem.

Allt är energi

Även pengar är energi och energi kan aldrig stå still. Tänk bar på vatten som bildar vatten, is och ånga. Vad tror ni då att pengar förvandlas till? Jo pengar förvandlas till mer pengar om du använder pengarna rätt. Om du är generös och tar hand om folk som har det sämre så låter du energin av pengar flöda. Pengar går till den hand som låter pengar gå vidare i form av shopping eller generositet gentemot andra.

Universum avskyr snyltare

Vad händer när du är snål? Jo du sänder ut energi om att du måste vara snål för att pengar ej räcker till. Då kan universum inte göra annat än att ta emot din energi och sedan ge tillbaka den energi du sänder ut.

Universum avskyr tjuvar mer än snyltare

Det finns något som är snäppet värre än snyltare och det är tjuvar. Folk som stjäl i butiker måste ha fått för sig att de svälter. Vad tror du universum då ger för energi tillbaka? Jo du får tillbaka noll kronor och då måste du fortsätta stjäla.

Vilka vinner pengar på Casino?

Den som har bra relation till pengar vinner. för att vinna pengar så ger du energi om att du måste vinna. Det du ska göra är att spela för att det är roligt och då avger du en helt annan energi. Då ger du den rätta glada energin och vips kommer du bli en av vinnarna för kvällen. Vad du än gör här i livet gör det med glädje och nöje. Var en glad spelare, shoppare eller givare så ska du se att du aldrig blir utan pengar. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *