Så här tolkar jag ordspråk

En dåre hittar alltid en värre dåre, som beundrar honom.(Frankrike)

Tala inte med en dåre om en sten, om du inte vill ha den i huvudet.(Turkiet)

Ovan ordspråk är så roliga så om du vill ha tips och råd vänd dig till någon du litar på och som alltid vägleder dig rätt. Tex om du har problem med gula tänder så kanske du vill att någon hjälper dig och hitta rätt klinik för att behandla dina tänder. Folk som läser min blogg sedan 12 år tillbaka brukar ha förtroende för de tips och råd jag ger dem. I detta fall kan jag rekommendera tandblekning hos tandblekning.co om du vill ha fina tänder.

Jag har en bloggande väninna inom skönhet som alltid brukar ge mig tips och råd både gällande hälsa och psykologi. Det är något med hur hon talar som gör att jag köper allt hon säger och provar precis allt hon kommer med. Hon är alltid så övertygande och jobbar dessutom inom hälsokost så vem om inte henne ska jag då lita på tänker jag? Hon är fantastisk duktig på allt och är en otroligt fantastisk människa. Hon har också alltid snygga vita tänder så jag undrar alltid hur hon lyckas få så vackra vita tänder. Säkert tar hon väl hand om sina tänder och tandbleker dem med jämna mellanrum.

Jag själv har också blekt mina tänder en gång och den gången tog jag med mig min väninnas lilla hund för de sa i telefon att man fick ta med sig sitt husdjur. Jag hade ingen husdjur utan bad min väninna styla sin lilla hund och ta med henne. Hunden hette Bella och fick åka med oss ditt kliniken för att bleka sina tänder. När jag lyfte upp hunden höll de på att dö av skratt. Aldrig varit med om att folk har skrattat så mycket åt att jag trodde de även blekte tänderna på en liten hund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *