Detta justering gör underverk för ditt utseende

Om ni tittar på nedan Barbie dockor så ser ni att den som är lite tjockare ser mycket normalare ut än den som är smal.

Jag själv brukar tycka att smala människor som lite slitna ut efter en viss ålder. De ska inte vara för smala för då ser de ut som om de har upplevt både första och andra världskriget så slitna ser de ut alltså.  Den smala dockan är för smal och dessa proportioner finns inte ens i verkliga livet.

Hon till vänster som är fylligare är helt ok det enda som gör att man upplever henne fet är hennes dubbelhaka. Människor som lätt samlar på sig fetma rund axlar, ansikte och haka ser allmänt fetare ut än folk som samlar fetma på kroppen. Det enda som skulle behöva justeras av dockan till vänster är hennes dubbelhaka och då skulle hon genast se 10 kg smalare ut och även se yngre ut. Den smala dockan har för hög panna och det är inte heller normalt för ingen människa förutom bebisar har så stor panna om man jämför med kroppen.

När man tittar på benen så ser den smala dockan bara patetisk ut för barn som är 3 år gamla har så smala ben.

Har du dubbelhaka och skulle vilja ha hjälp med så kan jag rekommendera att du besöker sidan som är länkad i denna mening. Alla människor som har råd skulle fettsug sig för det är den enklaste vägen till att forma sin kropp. En person jag känner har nyligen åkt utomlands för fettsug av magen och lyfta brösten. Det är inte alls så dyrt som man kan tro för folk lägger ned mer pengar på alkohol som inte ens är nytta för kropp eller själ.

Att fettsuga är också bra för din hälsa om du verkligen har svårt att gå ned i vikt. Det kan låta konstigt att jag skriver så för jag anser att magsäcksoperation är mer dramatisk ingrepp än fettsugning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *