Länder jag kommer samarbeta med

I veckan skriver jag på 2 nya kontrakt för två olika företag jag kommer att vara verksam i. I vissa bloggar har man kallat mig för företagskvinna, men det är inte vad jag själv kallar mig för just nu.

Jag har börjat resa väldigt mycket till olika länder eftersom jag kommer att samarbeta med dessa länder och det är följande länder:

Italien

Grekland

Holland

Turkiet

Kenya

Nedan ser ni mig åter på resande fot i ett av ovan länder och då stannar jag bara några timmar i vissa länder.

Kanske låter detta konstigt men då brukar jag flyga i ett mindre flygplan tillsammans med de kollegor som kommer att ingå.

Jag ska träffa en politiker snart.

Eftersom jag är sämst på att ta bilder förstår jag intet hur jag lyckades ta bild med en liggande bricka. Nu måste jag stänga av mobilen då man inte får ha internet medans man flyger. I mars kommer jag åter resa utomlands och detta bara över dagen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *