Äntligen Exodox förhandlingar färdiga

Anita Birgitta författarbloggare från Blogbiz.se ska bli testperson för att se hur Exodox systemet fungerar. Alla som är investerare i företaget och samarbetspartners har äntligen kommit överens att förhandla och skriva avtal så att alla parter är nöjda. Vill ni också blogga på blogbiz.se och börja tjäna pengar så kan ni starta en blogg redan i dag.

Nedan ser ni VD Katarina Svensson för företaget Exodox Factory AB och hon har sitt kontor exakt 5 meter från min arbetsplats här i Uppsala. Detta är så smidigt för så fort vi har något vi behöver diskutera kommer hon förbi efter sitt arbetspass till min arbetsplats. Vi har hennes son med också eftersom vi tre också är i andra business tillsammans.

Vi brukar då samtala kring snygga latte art som jag brukar dekorera och är en klippa på det. Se och döm själva vad ni tycker om mitt liv som Barista.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *