Världens sötaste cafégranne bjöd på citron cheesecake

Café granne innebär att båda driver varsin café och är grannar med sina caféer. Detta är en stor tillgång för oss båda då vi kan hjälpa varandra med allt. Ibland tar min sirap slut och då hämtar jag sirap från dem och ibland behöver de akut hjälp för att de ska i väg och göra något och då hoppar man in där och hjälper till.

Den som driver Moe Joe är Meryem Sagir som även är bloggare här på blogbiz och driver bloggen Kärleksvitamin.

Vem är Meryem?

Hon är en järnlady som jobbar heltid, har två fantastiska barn och som ska satsa på sociala medier. Hon är otroligt duktig på alla världens bakelser och borde ha en egen fabrik som gör hennes bakelser. Hon är sorten som skulle kunna servera 7 sorters kakor i en lantlig miljö från början av 1900 talet.

Caféet heter Moe Joe och är en juicebar med massor av nyttigheter. Nedan cheesecake finns att förtära hos Moe Joe och det är rena frukter man har gjort den på med mindre socker. Man blir liksom mätt och belåten utan sötchock.

Ett svar på ”Världens sötaste cafégranne bjöd på citron cheesecake”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *