Båtubildning och jaktutbildning för mig under 2020

Jag har alltid velat gå på jaktkurs och inte för att skjuta rådjur eller älgar. Det jag skulle vilja skjuta är en fasan som jag sedan ska ta hem och laga god middag med. Varför inte skjuta en sparv och bjuda kungen på julmiddag tanke på hans genialiska jultal om att det inte flyger några stekta sparvar.

Har verkligen stor respekt för vår Kung som förstår att man kan inte sitta hemma och gnälla över livet. Kungen har förstått att man är sin egen lyckas smed. Något annat jag också skulle vilja är att gå en båtutbildning då jag skulle vilja äga en båt inom kort. Hösten 2020 kommer jag jobba heltid med mitt nya bolag och vi kommer redan direkt vid starten ha 4 anställda som redan nu är utsedda.

För att inte trötta på att jobba skulle jag vilja ha en egen båt och gå. För jag kan då också använda båten som en konferenssal och även åka med den fram och tillbaka till Stockholm. Jag kan också sova i båten om jag har tillräcklig bra lås och larm på båten. Kan även använda båten som showroom för våra produkter och som gästrum för våra kunder som kommer utomlands i från. Redan nu har vi även fått förfrågning från länder utomlands som vi kommer samarbeta med.

Jag ska nog inte ta båten utomlands utan den kommer bara användas i Sverige och främst i Uppsalatrakterna.

Så nu vet du vad du har framför dig om du också vill skaffa dig en båt. Jag kommer nog satsa på en större båt för att få plats med allt som jag har planerat som gäster, varor och spa på min båt. Man ska heller inte lägga ut bilder på sin båt i en blogg för man ska inte väcka avund hos människor. Detta är något jag har lärt mig att skapas avund går folk ihop för att trycka till dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *