Ta avstånd från empatilösa människor

Enligt attraktionslagen så ska du aldrig hålla fast vid människor som saknar empati eller som anser att allt är andras fel.

Svägerskan Emma bjöd mig på Thai mat inne i Forumgallerian som numera heter Forumkvarteret.

En människa som sårar och inte kan ta till sig att de sårar saknar empati och sådana ska man ta avstånd i från. Jag har nyligen sagt nej till en offentlig person som ville synas på Veckomagasinet. Jag kände att hon inte var en bra människa och att jag kände mig utnyttjad om hon skulle på gratis exponering trots sitt dåliga bemötande.

Hon ansåg att jag tog hennes tid i onödan eftersom jag ifrågasatte hennes beteende. Allas tid är viktig man kan aldrig sätta sig över någon annan. Hon ansåg att hon kunde se in i framtiden 20 år dessutom och jag anser att hon är inte mer medial än en köttbulle. En medial person är ödmjuk och inte så aggressiv som denna person är. Det visade sig också att hon har blivit svartmålad av olika andliga tidningar då hon har velat synas även på dem. Ska inte ange vilken tidning men jag känner vissa i redaktionen som har tagit totalt avstånd från denna kvinna.

Jag skulle aldrig hänga ut denna kvinna med namn eller ens ledtrådar om vem det kan vara. Man ska aldrig hänga ut människor i en blogg för det är emot integriteten som man måste ha respekt för.

Jag vet bara om att jag inte mår bra av att omge mig med dålig energi för så länge jag omger mig med dem så kommer det inte få plats med bra energi. Jag önskar denna kvinna väl och att hon förstår att allt är inte andras fel. Man måste ta till sig kritik om man nu är en andlig ledare med kurser. Det kallas för ödmjukhet och detta är det viktigaste om man ska kalla sig andlig eller medial. Jobbar man med människor kan man inte gå omkring och hata människor. Det går emot alla andliga lagar enligt alla upplysta som levt på vår jord.

Ett svar på ”Ta avstånd från empatilösa människor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *