Borde jag starta upp en restaurang?

Jag är otroligt duktig på att laga mat och det har jag fått höra sedan jag var barn. Jag kan ej laga mat efter recept utan jag behöver bara smaka på en maträtt så vet jag exakt hur den ska tillagas.

Att kunna laga mat är en konst för det handlar om smaksättning och kryddor för att lyckas i köket. Jag är bäst inom livsmedel dvs att duka fram för fint besök och att laga godaste maträtterna. Jag gör det dessutom väldigt enkelt och varje måltid tar för mig en hel dag att tillaga. Förbereder du dig noga inför varje måltid så kommer du alltid att lyckas.

Tex om jag ska laga ris så lägger jag in ris i vatten ca 10 timmar innan jag ska koka upp den. När man lägger ris i vatten så försvinner stärkelsen och då klibbar inte riset.

Nedan är Carbonara pasta innehåller endast lite lök, salami, grädde och svartpeppar. Sedan rå äggula som dekoration och extra sås.

Lär dig av andras misstag

Jag har precis också avslutat Netflix serien Mr Selfriges och den var superbra. Handlar om varuhuset Selfriges som finns på riktigt.

Allt gick så bra för Mr Selfriges tills hypteket fick nog av hans rykten gällande escort tjejer och hans spelmissbruk. Han blev av med hela sitt företag pga av hur han levde sitt liv privat. Han hade spelskulder vilket gjorde att maffian kom och slog sönder hans skyltfönster. De kvinnor han “köpte” var inte rumsrena utan kunde komma till varuhuset och skämma ut honom ordentligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *