Afternoontea i slottsmiljö

Jag älskar allt som är rosa och blommigt när det kommer till inredning. När det gäller kläder vill jag varken ha blommor eller mönster.

Nedan ser ni fina koppar som är rosa och påminner om  shabby chic stilen. Jag skulle vilja ha huset fullt av dessa färger och mönster. Samt även ha dessa på väggarna som posters. Kommer ihåg som barn då jag köpte min första poster i forma av en hamburgare och trodde då att jag var riktig modern. Jag gillade inte ens hamburgare när jag var barn och den posters jag köpte var hur ful som helst.

Vill du också ha fina posters på dina väggar så kan du som har massor av olika fina posters du kan välja bland. Du hittar något för alla smaker så våga klicka dig fram och tillbaka på denna hemsida i lugn och ro så kommer du hitta massor. De är heller inte så pass dyra så kan beställa flera och byta dem hur ofta du vill efter det humör du är på.

Man ändrar smak hela tiden och kan efter några veckor ångra sitt köp och vilja prova på nya saker. Ovan bild skulle passa perfekt på ett litet rosa café som man kan döpa till Peace of cake. Peace of cake betyder både lätt som en plätt och en bit kaka. Båda namnen påminner också om något sött både plättar och kaka tar våra tanker tillbaka till socker och kakor. Så hur man än vrider och vänder på namnet så blir man påmind om bakelser och efterrätter i alla dess former.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *