Plastik kirurg besökte mitt hem i går kväll

I går fick jag besök av min kusin och hennes man som är läkare och plastikkirurg så jag handlade massor av saker som man kan använda som efterrätt.

De hade ätit middag hos mina syskon och sedan innan klockan slog 12 så åkte jag och hämtade dem hem till mig. De är bosatta i Mersin och bor i en tre vånings hus med alla världens frukter i sin trädgård.

I dag åkte de vidare till Stockholm och Karlstad dvs varsitt håll för att sedan fira nyår tillsammans i Bollnäs hos mina andra kusiner.

Jag handlade allt på Orienta som ligger vid kungsängen i Uppsala.

Jag tycker att pasta är godast från märket Ankara och det hittar man också hos Orienta. Samt så älskar jag all typer av kakor och kex från Turkiet för där är vetet godast. Prova nedan kex som finns längst framme vid kassan för ynka 9 kr.

Jag älskar allt med Beatrix Potter att göra och har sett filmen om henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *