Vad känner ni för spådamer?

Det här med spådamer är inget nytt, jag vet. Men, det känns som att andlighet ännu en gång hamnat på tapeten. Jag tycker personligen att det är spännande men vet att andra kan vara kritiska. Därför tänkte jag att jag skulle undersöka saken lite närmare. 

Hemma hos mig när jag Emelie Andersson hade seans hemma hos mig med ett helt företag inom andlighet.

Jag har faktiskt varit hos en spådam en gång och tyckte att det delvis var en mysig upplevelse och kände uppriktigt att hon sa saker som var så otroligt träffande. 

Jag har också flera kompisar som går regelbundet hos spådamer och flera av dem bokar en session gratis med en  Och när jag frågar dem varför de gör de så ofta så har gett mig flera olika anledningar. Så, jag tänkte att jag skulle sammanfatta dem till er:

  • De får hjälp och nyttig information inför stora beslut som de står inför och bli pushade till att våga. De får också reda på om andra saker är på väg emot dem som kan vara avgörande för deras framtid. 
  • De blir uppmuntrade att undersöka saker i sitt liv som de inte gjort innan
  • De får hjälp att hantera stora utmaningar
  • De får reda på förändringar som de behöver ta tag i och våga genomföra

Det tycker jag låter hur bra som helst. Men det är ju svårt att ignorera att många säger att spådamer bara är strunt och att flera

Men jag tänker så här: det hela beror ju på hur man förhåller sig till själva spådamen. Om man ringer dit och tror blint på råden de ger utan att vara det minsta lilla kritisk. Ja, då kommer det kanske inte att gå så bra. Men, om man istället pratar med en spådam för att få lite stöd och insikt och nyttiga frågor. Då kanske det hela blir bättre. 

Jag läste en artikel förra året ompå en och samma vecka och utvärderade dem. Och när jag skulle läsa den så var jag först säker på att hon skulle säga att det var på låtsas men det var inte så. Hon var öppen för det andliga livet och hade tydligen haft paranormala upplevelser sedan hon var liten. 

Då kände jag att artikeln var intressant att läsa och fick faktiskt en del insikter själv så den kan jag verkligen rekommendera till andra. 

I alla fall, vad jag vill komma till är att även om spådomar är sanna eller inte så finns det statistik på att folk som går till spådamer är mer öppna för att göra förändringar i sina liv än andra. Och då kan man ju verkligen förstå att det finns andra fördelar. Alltså, att människor som är öppna för andligheten är också mer öppna för livet på något sätt. 

Intressant tycker jag, vad tycker ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *