Årets kock 2019 med prins Carl Philip

Varje år blir jag inbjuden till årets kock med prins Carl Philip som delar ut pris till årets bästa kock. Detta för att jag är hedersmedlem i Rojalistföreningen och är ackrediterat frilansjournalist sedan några år tillbaka.

Anledningen till att jag inte kunde gå i år var för att jag inte hade någon som kunde ta dit mig. Vid sådana situationer önskar jag alltid att jag hade en privatchaufför som kan ta mig överallt. Helst vill jag ha en bil som per automatik kör mig till den destination som jag ska befinna mig på. För jag hinner ej köra bil eftersom jag måste ha min laptop framför mig för att kunna jobba med olika företag jag driver tillsammans med min familj.

På dessa tillställningar finns också mycket gott man kan smaka på som pressinbjuden person. Dessa bilder har skickats till mig av pressansvarige eftersom jag inte kunde närvara med att de önskar att jag ska publicera dem.

Jag tror att man i framtiden kommer att kunna skapa en sådan bil som kör per automatik till önskade destinationer. Har man inte råd kan man alltid ansöka om för att kunna ha råd med en sådan bil. För det är den största investeringen man kan göra här i livet. Att anställa någon som kör kostar också så varför inte lägga personalens löner på bilen i stället?

Efter att ha besökt dem ska man fira detta med kaffe eller te med en god bakelse till.

Sedan glöm inte att köpa något gott på hemvägen till dina husdjur. Livet är till för att du ska njuta av allting och aldrig oroa dig för saker som aldrig ändå kommer att hända.

Viktiga möten i dag

I dag kommer jag ha två viktiga möten för att skriva avtal inför nya företag som jag kommer vara delaktig i. Vad det är kan jag ej avslöja då jag känner att för många ögon är på mig just nu som inte vill mig väl. Inte för att jag har en konflikt med andra människor utan för att det finns människor som engagerar sig mer i andra än i sin egen lycka. De söker lycka på fel sida av livet och tror sig bli lyckliga om det går dåligt för andra. Man blir glad i ca 10 min sedan glömmer man människor. Skulle dessa människor satsa lika mycket på sin egen olycka som de satsar på folk omkring skulle de blir millionärer. Jag kommer även behöva lån för dessa företag nästa år och då kommer jag satsa på sms lån för det är det enklaste enligt mig.

Ovan tupp ska inte heller glömmas bort utan han ska ha nya skor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *