Vågar du ge din fru årets julklapp?

Snart är det jul och många går säkert och letar runt på stan över den perfekta julklappen till sin fru eller man. Vissa kanske letar efter den perfekta julklappen till sin bästa kompis eller till sina kusiner.

Känner du ett par som har varit gifta länge så kan du hjälpa dem att bli kära i varandra på nytt genom att köpa något från ovan hemsida. Du hittar även mycket fina underkläder, korsetter och massa andra roliga saker. Då behöver du också veta storleken på den du ska köpa varorna till. Enklast för att de inte ska förstå vad det är du ska köpa är att i smyg titta bland tex din väninnas underkläder för att se vilken storlek hon har. För guds skull fråga inte henne vilken storlek hon har för hon kommer förstå att du gör det för att du tänker köpa underkläder till henne. Ingen vill veta vad man ska få i julklapp därför bör du vara så diskret som möjligt när du ska göra förundersökningar inför julafton.

Till allt detta kan du slänga in favoritgodiset också så att ni har något gott att tugga på efter maten. För under julafton lär det bli mycket mat på bordet och den maten brukar räcka under en hel vecka i de flesta hem. Folk handlar som galningar när det närmar sig jul som om de levde på en öde ö och att alla livsmedelsbutiker kommer att vara stängda en månad fram. Hur det än är så är folk alltid som gladas under juletid och det älskar jag.

På allt detta så blir man extra glad när man ska öppna massa julklappar. Är det varor från sexleksaker365.se så kan du skriva en notis på själva kartongen som lyder “öppna detta när ingen ser” så förstår ägaren att det innehåller något som bör betraktas som väldigt privat. Vissa människor älskar uppmärksamhet och trots detta notis vilja öppna bland folk för att höja stämningen lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *