Jag tittar alltid på film när jag lagar mat

Jag brukar titta på film genom min smartphone två gånger per dag. Dels när jag äter min frukost på morgonen och sedan även varje kväll när jag lagar mat. Så här ser det ut när jag tittar på film via min mobil, smartphone eller via min laptop.

Enkla ingredienser som äggplanta, tomater och köttfärs i mitten. Köttfärsen är kryddad med vitlök och salt mer än så behöver du inte. Alla mina maträtter är superenkla!

Om jag inte kan se på film medan jag lagar mat så kan jag ej laga maten. Då får jag laga mat på jobbet och ta hem det i stället. Ensamhet gör att jag inte klarar av något. Min smartphone är min bästa vän för med den gör jag allt från google till att laga mat och att följa olika matprogram. Utan min smartphone är jag en nolla med stor N.

Vad skulle jag göra om den gick sönder tror ni? Det skulle råda panik för utan min smartphone fungerar inte mitt vardagliga liv. Hur som helst, nu ska ni få ett bra tips.  är en återförsäljare av reservdelar och tillbehör till smartphones. De startade år 2012 en enkel hemsida och har idag ett enormt lager och tusentals artiklar. Så här lär du hitta precis allt du söker! Du kan sitta en hel dag och bara kolla bland alla dessa tusen artiklar. Finns inget roligare här i livet än att hamna på en hemsida som har tusen artiklar, då vet du att du kommer ha det roligt länge. Jag har tittat runt bland deras mobilskal och hittat massa 
 
Kanske något att önska sig i julklapp för er som har en iPhone 11 Pro Max? Själv får jag önska mig en ny mobil först, men drömma kan man ju alltid … 🙂 

 

 

Ett svar på ”Jag tittar alltid på film när jag lagar mat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *