Inred ditt hem fint inför julafton med släkten

Ska du fira julafton med massa släktingar så måste du tänka på hur du inreder din lägenhet. Du vet ju hur släktingar är de lägger märke till minsta detalj för att ha något att prata om.

Det är inte dina vänner där ni redan har massor att prata om. Utan vi pratar om släktingar man ej har valt att vara släkt med och då måste man hitta på ämnen för att ha något att prata om. Det bästa sättet är att inreda din lägenhet med billiga tavlor från Deseniooutlet för då kommer ni har rejält mycket att tala om.

Du kommer då kunna inspirera dina släktingar att även de kan köpa från samma ställe. Tavlorna ser dessutom exklusiva och dyra ut så ingen kommer tro att de dessutom är så billiga.

För mig är det otroligt viktigt att imponera med min lägenhet och med min inredning när både släkt och vänner kommer och hälsar på. Det som är ännu viktigare för mig är när kollegor som man samarbetar med kommer och hälsar på. Släkten känner redan mig väl och mina vänner gillar mig som jag är. De som jag vill imponera mest på är och förblir samarbetspartners av olika slag.

Jag vill flytta till en större lägenhet med en tillhörande konferenssal där jag kan ta emot mina besökare för olika möten. Då ska också min lägenhet vara mer central än vad den är i dag. Jag bor väldigt centralt på Vaksalatorg men jag vill bo på Stora torget som är den mest centrala delen av Uppsala dvs mitt i centrum där Åhléns finns. Nedan tavla är en av barntavlorna jag har valt då jag älskar barntavlor och cirkus och detta är också ett sätt att beskriva vem jag är.

När jag väl har flyttat dit kommer jag dekorera väggarna med dessa tavlor som jag visar i inlägget. Samt så ska tavlorna också avslöja vem jag är och vad det är jag jobbar med. Mina samarbetspartners och kunder ska direkt kunna få en rättvis bild av mig genom min inredning och val av tavlor. Titta runt i detta inlägg och ställd dig frågan vem är Anne och vad är det hon jobbar med? Dessa tavlor jag har lagt upp i detta inlägg ska avslöja allt om mig. Kan du via tavlorna lära känna mig så har jag valt ut rätt tavlor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *