Mötet i går gick otroligt bra nya Affärsidéer

Jag har nu gått in i försäkringsbusinessen och kommer då vara med och grunda försäkringsbyrå i Grekland så nu vet ni varför jag hade täta besök till Grekland.

Nedan ser ni mig på Svava hotell där vi hade vår konferens för att gå igenom alla avtal och ISO certifieringar.

Vilket försäkringsbyrå som kommer etablera sig utomlands från Scandinavien kommer ni få ta del av i framtiden. Än sitter vi med avtal och aktieböcker. Jag är just nu bland vänner där man öppet kan tala om vilka krav man har. De människor jag förut var delägare med blev hotfulla om man ställde krav eller ifrågasatte saker. Man kunde få den klassiska frågan “Litar du inte på oss” den typiska falska svaret som alla falska människor ger. Jag vill inte veta av ordet litar du inte på oss. Avtal ska skrivas oavsett om man litar på varandra eller inte. Jag kommer ej lyfta ett finger i någon verksamhet om jag inte har en trygg avtal att luta mig emot. All jobb utan avtal är för mig förgäves så jag hoppas ingen kommer till mig utan avtal och förväntar sig att jag ska vara till lags.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *