Spökvandring och livsmedel är det jag lever för

Äta mat och spökvandring lagom till julafton

Det blir stor rea överallt nu på fredag lagom också till att vi får våra löner utbetalda. Jag själv jobbar i en stor modegalleria mitt i centrala Uppsala på en av Sveriges trendigaste caféer och lagom till Black Friday så blir det kaos i centrum. Ingen vill missa REA och bra priser strax innan jul. Varför inte köpa alla dina julklappar under Black Friday då priserna är som mest ned pressade.

20 % rabatt är inte lite det!

Jag själv vet exakt vad jag ska köpa nu när det är bra priser i de flesta butikerna. Jag brukar också kolla in Upplevelser och där kalla man Black Friday för Black Week just nu får du dessutom inte missa deras pangpriser! De erbjuder i dag 20% på hela sortimentet. Nu är det dags att klicka in och fylla julklappssäcken! Rabattkod: week20

Andlighet och livsmedel min stora passion här i livet

Jag har två instressen här i livet som jag brinner för. Jag är nyfiken på andevärlden och spöken samt så är jag intresserad av allt som har med förtäring att göra dvs mat och dryck. Jag vill hela tiden gå kurser och lära mig allt om livsmedel därför är just Upplevelser något jag alltid kan vända mig till för att förena nytta med nöje.

Om jag får tid över så är det nedan olika alternativ jag kommer att välja bland för att kunna njuta av Jule tid så mycket som möjligt. Finns något för alla smaker så du behöver absolut inte vara intresserad av spökvandring utan du kan välja något som faller dig i smaken. Alla är vi olika och det är ju det som är så fantastisk kul. Fast om du vill hitta likasinnade så kommer du göra det eftersom alla som har samma intressen som dig väljer ju det som du redan har valt och vips träffas ni på olika event som jag föreslår nedan.

 

Förena nytta med nöje

Allt inom mat ser ni nedan från ost, whisky till öl provning. Ni kommer då få lära er allt om era favoritostar mm. Vad kan vara bättre än att både få äta dricka gott och dessutom få lära sig vad det är ni äter och dricker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *