Underlätta din vardag med 5 enkla tips

Jag brukar vara uppbokad nästan varje dag med massa olika möten. Vissa av dem tar jag på min arbetsplats för då slår jag två flugor i en smäll.

Ibland måste jag också i väg på möten tex i Stockholm. För nästa vecka kommer jag befinna mig i Stockholm för ett möte då vi planerar in ett stort event för den bloggportal jag har börjat blogga på. Oavsett om det är små möten eller stora möten så kan det också vara värt att samla allt på en och samma ställe. Jag brukar använda mig utav en almanacka som jag bär med mig överallt. Förut samlade jag allt mobilen och allt försvann 2 ggr för mig vilket gav mig panikernas panik. Jag tänkte aldrig mer ska jag någonsin behöver bli utsatt för dataintrång som jag kände att min egen mobil gjorde mot mig.

Ett ställe som är säkert när det gäller dina dokument är faktiskt Excel program. Jag skulle vilja lära mig mer om detta program och kanske gå en kurs i Excel. För många kan det låta enkelt men inte för mig som dyslektiker. Jag behöver verkligen en fysisk person dvs lärare på plats som går igenom dessa funktioner med mig. Jag klarar inte av distanskurser eller webinarium. Bara jag hör ordet distans eller webinarium får jag ångest. Allt jag gör ska ske på fysiska möten dvs en fysisk almanacka eller en fysisk kurs i Excel.

Har du hört talas om Ms Project kurs

Jag har inte hört talas om det tex så jag vill ta reda på så mycket som möjligt om det.

5 enkla tips

  1. Skriv ner allt som du har planerat in från telefonsamtal till fysiska möten
  2. Skriv ned allt du har pratat om under ett möte och vad ni ska återkomma till
  3. Ta bilder av viktig information
  4. Vårda ditt nätverk
  5. Våga ställ krav på ditt nätverk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *