Ögonlocksbehandling med JETT plasma pen på Care and Beauty i Uppsala

Förra veckan var det event på Care and Beauty här i Uppsala. De visade en ögonlocksbehandling med nyheten JETT plasma pen och sitt nyaste märke TEBISKIN. Med JETT plasma gold kan man göra ögonlockslyft, ta bort skintags, fibrom milier, pigmenteringar, kärl, helt otroliga resultat.

Deras nya märke TEBISKIN är ett enkelt och effektivt koncept inom hudvård. Produkterna och behandlingarna är nytänkande och med de senaste teknologierna. Konceptet riktar sig till dig som vill ha en enkel och snabb hudvårdsrutin men med produkter som ger maximal effekt och levererar tydliga resultat.

Tebiskin består av tre enkla steg

1. Clean – Rengöring. Det finns tre olika sorter som anpassar sig efter normal, torr, känslig, fet till problemhud.

2. Treat – Serum. Används som kur eller när huden har ökat behov. Serumen är också anpassade efter hudtyp, hudtillstånd och behov.

3. Protect– Dag och nattkräm. Verkar för att bevara, motverka och korrigera speciella inriktningar för åldrad hud, pigmenteringar, känslig hud, Rosacea, acne etc.

Med Tebiskins produkter är det lätt att skräddarsy en enkel hudvårdsrutin för just dig. Dom olika behoven är anpassade efter:
TORR HUD – fukt/fettfattighud, eksembenägen.
ACNEBENÄGEN HUD – Oljig, pormaskar, inflammation.
RODNAD HUD – Rosacea benägen, reaktiv/känslig.
ÅLDRAD HUD – Rynkor/linjer, nedsatt fasthet/elastitet, livlöshet/glåmighet.

Med få produkter täcks hela hudens behov, enkelt att använda och lätt att få in en bra hudvårdsrutin. Tebiskin tar hand om din hud och hudhälsa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *