När det ofattbara händer tappar man kontrollen

Vet ni vad det värsta som finns i livet när man har som mest bråttom från ett möte till ett annat? Jo när ens mobiltelefon går sönder.

Det hände mig faktiskt att jag tappade min mobiltelefon i marken och glaset på framsidan gick sönder så jag inte kunde se vem det var som ringde mig. Jag fick svara vem det än var och fick på detta sätt även svara alla säljare som ringde in. Jag kunde heller inte se på framsidan om jag hade fått in mail och kunde verkligen inte läsa några av mina mail. Den dagen rådde panik och jag kände mig som en gris korsning igelkott som inte visste vad jag skulle ta mig till.

Den dagen höll jag en tyst minut för min Iphone och försökte komma på en snabb lösning till hur jag skulle lösa denna akuta situation. För jag är sorten som tittar på min mobil kanske var 3:e minut för att inte missa några mail. Jag är sorten som svarar snabbt på mail och låter ingen vänta på länge för att få kontakt med mig. Jag är sorten som aldrig skjuter upp saker till nästa dag för allt som ska göras i dag måste göras i dag. För om jag skjuter upp saker till nästa dag får jag dubbel så mycket att göra eftersom nästa dag har andra uppgifter som sak göras.

Hade jag vetat det då skulle jag först och främst laga min mobiltelefon innan jag kliver in i nästa möte. För jag känner mig själv till den graden att jag vet att jag aldrig kommer kunna koppla av förrän jag har min iPhone att titta på då och då för att inte missa några mail eller något annat som dimper ner i min brevlåda.

De har dessutom drop in vilket gör det ännu bekvämare för dig. Det finns mer hos PhoneHero.se som du kan göra förutom att laga mobilen. Du kan även köpa dig en ny mobil hos dem till ett förmånligt pris. Du kan byta batteri hos dem och glöm ej ta med dig en god kaffelatte som du kan njuta av medans de lagar din iPhone eller byter batteri på din mobil.

Ett svar på ”När det ofattbara händer tappar man kontrollen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *