Bygg ditt hem som ett dockhus

Kommer ni ihåg de där dockhusen man hade som barn. Själva dockhusen var billiga men möbler till dem var dyra. Man vill ha möbler billigt till vilket pris som helst helt enkelt. Jag själv hade ett sådant dockhus och jag älskade att köpa något nytt till dockhuset varje lördag när jag åkte med mina föräldrar och storhandlade.

Det är ett geni som ligger bakom detta fenomen att sälja dockhusen till ett mycket bra pris där alla har råd att betala. I stället satsade man på att göra dessa miniatyrmöblerna dyrare i stället. Man kan också tänka tvärtom har du köpt ett hus som är dyrt så kanske du ska satsa på billiga möbler. Då tänker du kanske second hand möbler eller antika möbler som inte är lika dyra som nya möbler. Det är inte alls antika möbler eller second hand möbler jag tänkte på nämligen. Det finns nya möbler som är väldigt billiga så att du kan förnya ditt hem när du vill och hur du vill.

På Polcart har det otroligt fina divan soffor som är superbilliga tex denna Bäddsoffa med divan av märket Asgard. Jag skulle nog ha den i en stor hall där jag både kan läsa en bok och sova när jag vill.

Bredvid divansoffan ska man självklart ha en okänd med LED belysning. För i denna skänk ska jag ha lite chips, choklad och en bra bok. För enda sättet för mig att koppla av är att läsa något bra och äta något gott till. Till allt behövs också ett litet kylskåp ni vet sådana minbar som finns på hotellrum där man ska förvara en kall coca cola. Sedan är kvällen räddad både för oss som vill koppla av och för oss som älskar inredning med billiga möbler som ser exklusiva ut.

Ni måste ju erkänna att möblerna jag visar upp i detta inlägg ser otroligt exklusiva ut eller hur?

En tanke om “Bygg ditt hem som ett dockhus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *