I går skrev jag på ett kontrakt med folk tillhörande engelska ambassaden och Kenyas regering

Jag har väntat 1 år på att få gå igenom detta kontrakt med dessa aktörer. De har granskat mig väl och länge och äntligen har vår avtal gått igenom.

Nedan vice presidenten från Kenya

Jag har nu nära förbindelse med både engelska ambassaden och den regeringen från Kenya och har mött många av dem. Jag är entreprenör sedan 20 år tillbaka och influenser på en mycket hög nivå där jag bara har seriösa samarbeten och en profil på bloggen som är granskad av hovet. Skriver jag något som blir fel så har jag många bakom mig som vägleder mig in på rätt väg då jag är marknadsförare av vårt svenska kungahus så är jag representativ på en mycket seriös nivå och anpassar mig till precis alla restriktioner.

Detta är mitt liv och hur jag lever mitt liv vilket har medfört till den nätverk jag också besitter i dag. Det har varit en lång väg för mig där jag har fått lära mig mycket innan jag har kommit i rätt inriktning för att jobba med rätt personer inom näringslivets toppar.

Sveriges största eventbolag

I dag ska jag träffa Sveriges största eventbolag som jobbar med Damerans värda, Hänt Extra och Se o Hör. De kommer hela företaget till Uppsala för att få träffa mig och 3 andra företag som är anknutna till Blogbiz.se bloggportal.

Vi böjar dagen med affärslunch!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *