Jag har ordnat besöksförbud för vissa personer

Befinner mig i en livsmedelsbutik i Grekland och såg hur fint de hade lagt upp ägg i en korg.

Ska du sälja något ätbart se till att lägga upp det på samma sätt som folk gjorde för länge sedan och du kommer sälja mer av produkten.

I går var det en otrolig stressig dag för mig. Folk som mailar och säger att de sak dyka upp på min arbetsplats när det passar dem för att ställa orimliga krav. Jag jobbar på en offentlig arbetsplats det ger inte rätten till folk att kunna kliva in oanmäld för att ställa krav. Jag tränger mig aldrig på andras arbetsplatser när de inte är tillgängliga eller om de inte vill vara tillgängliga. Det är att gå in på en annans människas integritet.

Besöksförbudet

Jag har bett om besöksförbud för första gången i mitt liv gentemot människor jag upplever inte förstår vad integritet innebär. Jag har blockerat dem från Facebook för jag vill inte att de ska på något sätt han något med min integritet att göra. En av dem googlar på mig dygnets alla timmar i sitt liv och sedan rapporterar till den andra mannen. Det är en man och en kvinna som verkligen inte förstår vad integritet innebär. Sedan jag bröt med dessa har jag haft semester varje dag. Jag gick ur företaget för att slippa dessa människor som inte förstår mänsklig integritet. Jag kommer få hem ett papper från polisen som jag kommer sända vidare till vissa personer som tänkte besöka mig i trupp. Hur kan dessa två personer slå ihop sina hjärnor och ändå inte tänka sig för? Brukar jag besvära dem på deras arbetsplats? Brukar jag kräva något av dem och om de inte ställer upp på kraven kliva in i deras hem eller arbetsplats för att utföra kraven? Endast en myndighet med dokument i handen kan kliva in överallt med lagen på sin sida.

Kvinnan har flera gånger gjort intrång på min arbetsplats och skrikit inför kunderna. Jag har portat henne flera gånger men galningen har ändå dykt upp. Nu är hon polisanmäld och kommer få besöksförbud på papper som jag ska skicka till henne. Min arbetsplats måste vara trygg och jag ska aldrig behöva överraskas av att folk ska göra intrång för att ställa mig mot väggen på min arbetstid och arbetsplats.

Kolla nedan katt kan hälsa på mössen men aldrig kliva in och göra intrång. Mössen kan gå ut när de vill eftersom katten har större yta dvs de kan mötas utomhus.

Jag har gjort en samhällstjänst jag har samlat alla dårar på ett ställe så att de nu bara har med varandra att göra. De förtjänar varandra och de är i konkurs men vill inte inse det. Företag har kollat upp dem och sett att de inte är människor de vill samarbeta med. De är så pass frånvarande i sina huvuden att de förstår inte att företag och kunder själva har tagit avstånd från dem. De stampar på samma ruta hela tiden och hela tiden befinner sig i en återvändsgränd. Ett liv med dem är helvetet på jorden jag säger bara aldrig mer ska jag ha med sådana människor att göra som ej är rumsrena.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *