Jag älskar att stå i köket dyngets alla timmar

Vi är vana vid att alltid umgås i kök för att det är vårt sociala sätt att umgås. Men varför väljer alla köket för att umgås?

Jo för att köket påminner oss om ett café eller restaurang och det är där vi alltid träffas när vi har möte eller bara vill ha det roligt. Jag brukar alltid ha mina möten på café med mina samarbetspartners. Ska jag träffa någon undviker jag deras kontor. För jag vill kunna dricka kaffe och få en liten kaka till om jag ska kunna prata affärer. Helst vill jag äta lunch på ett trevligt ställe. För jag fungerar bäst om jag får sitta och äta något medans jag diskuterar.

Jag älskar också inredning som påminner mig om kök tex låtsasägg i ett kök. Jag brukar äta stekt ägg varje morgon och brukar steka ca 12 ägg och göra små portioner av dem. Sedan plockar jag fram lite varje dag och värmer för att sedan äta med bröd och en stor kopp kaffe till. På Kitchentime har de otroligt bra kvalité på sina stekpannor. Som denna stekpanna som är 32 cm och det är 22 % rabatt på den just nu.

Den är slitstark och är världens bästa stekpanna enligt tyska kockförbundet. Jag själv blir alltid inbjuden till årets kock då prins Carl Philip delar ut pris till årets bästa kock. När jag missar att gå så brukar någon pressansvarig alltid skicka senaste bilderna till mig.

Har du någonsin besökt Frankrike?

Jag har varit i Frankrike och provat deras kök och jag älskade deras pannkakor som de stekte i whisky. Frankrike är kända för sin matlagning världen över och folk uppfattar deras kök lite “finare” och lite “dyrare” än andra länder. Le Creuset är ett varumärke som också kommer från Frankrike med vackra hantverk som jag visar nedan. De har fina serveringsskålar som man kan använda som underlag när man äter frukost. Jag brukar använda mycket skåla i mitt hem till alla mina måltider. Du kan ha detta märke som prydnad eller kan du som jag använda det för att servera frukt, ägg och nötter i.

Just detta märke är så otroligt populär att de används flitigt hos några av Stockholms bästa catering. Nu förtiden är cateringsfirmor mer populära än någonsin.

Det finns många olika färger att välja mellan, allt från milda, dova till starka, klara och pigga. Dessa kastruller kan man laga otroligt fina maträtter med. Tänk så fin ris du får om det är dessa du använder.

Ett svar på ”Jag älskar att stå i köket dyngets alla timmar”

  1. Det märks, rund som en tunna. Kan vara värt äta mat som är hälsosam så du slipper dö vid 55! Eller du är kanske redan där?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *