Kunglig vänthall skulle jag vilja flytta in till

Funderar du på att flytta och inte vet hur du ska göra? Om jag skulle flytta i dag skulle jag vilja flytta in i varje kunglig vänthall som finns på denna jord.

Nedan bilder kommer från den kungliga vänthallen som finns på Stockholms tågstation. Den finns precis till vänster om hela byggnaden. Man känner igen ingången då det finns en kungakrona på själva ingången. Kungafamiljen har inte använt den på flera år så den står bara och gapar tomt. Kungen själv har en stor väntsal medans drottningen har en liten. Det som skulle kunna vara intressant är att man borde kunna flytta in där och anlita flyttfirma i Stockholm eftersom detta ligger i Stockholm.

Det kan ju då inte vara svårt att anlita denna flyttfirma som dessutom hittar flyttfirmor åt dig. Packa dina grejer och flytta in i en färdig vänthall som faktiskt är lika stor som en 5 rum och kök. Då har du nära förbindelser till varje stad. Tänk så bekvämt att aldrig behöva cykla eller åka bil till tågstationen eftersom du direkt från din kungliga vänthall tar dit till tåget utan ens att gå igenom hela tågstationen. Du behöver inte köpa biljett eller göra något annat heller för allt kan du göra på nätet.

Det är ganska tomma salar så det är lätt att inreda din nya lägenhet när du väl har flyttat in. Det är också ljudisolerat så man hör inget när man väl bor där. Det finns en guide på plats som visar runt och det är inte ofta folk får besöka dessa vackra salar. Det har varit hemligt i flera år att det finns en kunglig vänthall för offentligheten.

Jag har alltid vetat att det finns och fråga mig inte varför jag vet detta. Så fort det blir dax att de hyr ut detta ställe så kommer jag anlita en flyttfirma i Stockholm som flyttar alla mina grejer dit. Perfekt för mig och klippt och skuret för att just jag ska bo här.

Då ska jag också i varje stad ha en liten lya på detta sätt om man nu kan kalla en 5 rum och kök för liten lya. Jag vet dock inte om det finns ett kök här men det är lätt att bygga in och ska nog inte vara några problem.

Det är Gunilla Lagerhem Ullberg som formger mattor som är vävda på kasthall och dessa kommer jag att behålla. Jag älskar att flytta för då får man städa allt från grunden och börja om sitt liv på nytt känns det som.

Ett svar på ”Kunglig vänthall skulle jag vilja flytta in till”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *