När jag blev bärgad av truck genom hela Uppsala

En gång skulle jag fylla på bensin och råkade fylla på bly i stället. Detta gjorde att jag inte kunde köra en centimeter med min bil.

Jag fick ringa bilbärgning så att de fick komma och bärga min bil. Jag hade ingenstans att ta vägen så jag fick sitta kvar i min bil och kunde då åka igenom hela Uppsala på en hög höjd. Jag fick då också känna på hur det känns att vara kunglig och gifta mig eftersom alla som gick eller åkte bil vända sig om efter mig och vinkade. Jag fick också en vision exakt då om hur jag hade levt tidigare som en kunglighet och åkt igenom en stor stad med häst och vagn. Fantasin kan verkligen skena i väg när man hamnar i trångmål. Det är ett sätt att se på livet med bättre ögon. För livet är inte hur den ser ut att vara utan livet är hur du bestämmer dig för att se på den.

Nedan ser ni mig med en kopp kaffe och hur jag ser efter både min höna och grannarnas fåglar.

Jag har en gång i livet haft punktering också och den gången kunde jag inte låta fantasin flöda i väg eftersom ingen kom till min undsättning. Min man kom dit jag befann mig och hjälpte mig och han var inte på bästa humöret heller eftersom han ogillar olyckor. Om de dessutom är i närheten av Sollentuna och måste byta däck i Sollentuna så finns det företag som kan hjälpa dig med det.

Nu ska jag ut till min trädgård och se efter min höna Henrietta så hon inte har blivit överkörd av en bil eller något liknande. Jag litar inte på hönor för de har ingen trafikvett.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *